Thursday 3 December 2009

CARPE DIEM

Et esimene detsember hästi kinni püüda, ärkasime koos päikesega, et jõuda Bowen Islandile. See päev vääris püüdmist Katrini sünnipäeva tõttu. Vihmaperiood oli otsustatud selleks päevaks peatuda. Siinne eripära on, et linna transpordiga võib poole eesti suuruse ala läbi sõita. Kuhu see transport just täpselt ulatub, sellest arusaamine on võtnud veidi aega. Nüüd selgus, et see ulatub ka väikesesse asulasse nimega Horseshoe Bay ehk Hobuseraua Laht. Sealt veel 20 min praamiga ja ongi hoopis teine maailm. Saar, mida armastavad kunsti-inimesed. Selline pisike, nagu meie Kihnu... Vaikus, ilusad majakesed, metsaga kaetud mäed, ja nende vahel väiksesed jumalaotsijate kogukonnad. Üks selline - L´Abri - oli me teekonna eesmärk.







L´Abri on rajatud Francis ja Edith Shaefferi poolt. Esimene peakorter oli ja on Sveitsis. Inimesed tulevad kokku, et saada vastuseid oma keerulistele küsimustele. Teised tulevad, et kogeda ehedat kogukonda. Ühes veedetud aegki vastab mõnele küsimusele.



Canada L´Abrit hoiavad üleval kaks noort peret: Clark ja Jeff oma kaunite naistega. Mõlemad Regent College läbi teinud mehed ja leidnud oma tegevuspõllu siin. Kohv on saare parim ja pererahvas oskas me olemise mõnusaks teha.



Ja kogu ilusat sünnipäevast päeva kroonis postkastist leitud kiri lastelt. Kirja sees oli sünnipäeva kaart ja kaardi vahel kõik need armsad :







1 comment:

  1. Armas Katrin, palju palju õnne sünnipäevaks tagantjärele Sulle ja Alarile ka!
    Imeline sünnipäevareis ja imeline sünnipäevakaart, sellist tahaks isegi nii 10 aasta pärast saada :D

    ReplyDelete